Palvelut

Yksilövastaanotto
65e

Yksilövastaanotolla keskustelemme ruokavaliostasi, siihen vaikuttavista tekijöistä ja ajatuksistasi ja toiveistasi ravitsemusterapian suhteen.

Voit hakeutua vastaanotolle, mikäli sinulla on esimerkiksi

  • tarve katsastaa ruokavaliosi nykytilanne
  • erityisruokavalio
  • vatsa- ja suolisto-oireita
  • painonhallinta
  • haasteita syömiskäyttäytymisessä/ruokasuhteessa
  • jokin sairaus (esimerkiksi sydän- ja verisuonitaudit, diabetes, reuma, syöpä)

Yksilövastaanotolle ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Alle 18-vuotiaiden kohdalla toivon kontaktia myös huoltajan kanssa.
Huomioi, etteivät yksilölliset ruokavaliosuunnitelmat kuulu vastaanottohintaan.
Ruokavaliosuunnitelmia laadin vain hyvin perustellusti ja työmäärästä riippuen niiden hinta on noin 100-200e.


Sarjavastaanotto
300e

Ensimmäisellä käynnilläsi arvioimme ravitsemusterapian tarpeesi. Mikäli näyttää, että käyntejä olisi tarpeellista olla useampia, suosittelen sinulle 5 käyntiä sisältävää sarjavastaanottoa.
Vastaanottoa pidän pääsääntöisesti Kauppakatu 32A (Ole Fit Varkaus), mutta esimerkiksi kotikäynnit Varkauden alueella ja etävastaanotot ovat mahdollisia.


Ruokapäiväkirja -analyysi
130e

Mikäli haluat tehdä tsekkauksen ruokavaliosi tilanteesta ilman kasvokkain tapaamista, tämä sopii sinulle! Analysoin 3 päivän ruokapäiväkirjasi (ohjeet tähän tulevat palvelun mukana). Saat tietoosi ruokavaliosi sisällöstä keskeisimmät tekijät (energiaravintoaineet, kivennäis- ja hivenaineet) sekä kannustusta toimivista ratkaisuista ja kehitysehdotuksia pohdittavaksesi.

Tilaa ruokapäiväkirja-analyysi sähköpostitse viivi(at)ravitsemusterapiavaloisa.fi.
Vastauksena saat minulta valmiin ruokapäiväkirjapohjan täyttöohjeineen.


Ajanvaraus
Kerrothan ajanvarauksesi yhteydessä hieman esitietoja itsestäsi, kuten mitä haluat ravitsemusterapia käynniltäsi tai miksi olet hakeutunut vastaanotolle.
https://vello.fi/ravitsemusterapiavaloisa/

 

Mikäli sinulla on kysyttävää ajanvarauksen tai jonkin muun asian suhteen, minuun voi olla yhteydessä niin sähköpostilla kuin puhelimitse (tekstiviesti, WhatsApp, soitto). Soittamalla minut tavoittaa heikoimmin, mutta soittelen mahdollisimman pian aina takaisin.